Filmske ekipe i produkcijske usluge

Znanje i iskustvo

Dugogodišnja praksa filmske, televizijske i reklamne produkcije u Hrvatskoj stvorila je plodno tlo za razvoj brojnih visokokvalificiranih filmskih ekipa i produkcijskih kuća, koje su u mogućnosti istovremeno servisirati više visokobudžetnih produkcija koje snimaju u Hrvatskoj.

Produkcijske kuće

U Hrvatskoj postoji niz produkcijskih kuća s iskustvom u međunarodnim projektima, koje pružaju potpunu uslugu produkcije.

Hrvatske produkcijske kuće mogu vam pomoći u bilo kojem aspektu i fazi vašeg projekta, uključujući preliminarno izviđanje lokacija, povezivanje sa službama koje nude legalno i porezno savjetovanje, zatim pomoć sa zahtjevima za vizu i dozvolama za snimanje, organizacijom putovanja, smještaja i cateringa, pomoć s castingom, najmom prostora i opreme, specijalnim efektima, montažom, postprodukcijom zvuka, ili bilo kojim drugim potrebama vaše produkcije.

Odjel Filming in Croatia vodi industrijski adresar. Naša baza podataka omogućuje pretragu adresara hrvatskih produkcijskih kuća i pružatelja općih usluga.

Filmske ekipe

Hrvatske filmske ekipe visoko su kvalificirane, pouzdane i učinkovite, dorasle i najzahtjevnijim produkcijama. Kao česta destinacija međunarodnih produkcija, Hrvatska nudi značajan i raznolik izbor iskusnih filmskih ekipa i glumaca sa znanjem engleskog jezika.

Kvalificirane tvrtke te nezavisni kreativni i tehnički djelatnici poslove izvršavaju stručno, pravovremeno i unutar budžeta.

Tu je i niz lokalnih casting agencija čije iscrpne baze podataka sadrže detaljne profile glumaca i statista, sa širokim rasponom izgleda, vještina i iskustva rada na filmu, televiziji i reklamama. Uz to, neke servisne produkcije imaju i vlastite odjele za casting.